Ingyenes reggeli a szállással

Minden vendég, aki vendégházunkban száll meg, ingyenes reggelit kap tőlünk. Az ételt svédasztalos stílusban szolgállunk fel, és a svédasztalos hideg és meleg ételeket is fogyaszthatják.

A hideg büfé felvágottakat, sajtokat, friss gyümölcsöket és zöldségeket, joghurtot, gabonaféléket, valamint édes és sós süteményeket tartalmaz. Különlegességünk a házi készítésű kenhető ételek, melyeket minden nap szeretettel készítünk Önnek, és amelyeket vendégeink mindig dicsérnek.

Minden nap más-más tojásos vagy tojásmentes ételt kínálunk, és mindezt leöblítheti egy csésze finom kávéval, teával vagy forró csokoládéval. Van frissítő tátrai víz és gyümölcslé is.

Ha Ön gluténérzékeny, vagy esetleg a vegán étrendet részesíti előnyben, kérjük, ne habozzon előre felvenni velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk, hogy alkalmazkodjunk az Ön igényeihez.

A reggelit minden nap 7:30 és 9:30 között szolgálják fel. Ha kora reggeli túrát tervez, szívesen készítünk reggeli csomagot, amit magukkal vihetnek. Csak tudassa velünk előző nap a reggelinél.

Látogasson el kávézónkba

Élvezze a pihentető pillanatokat hangulatos kávézónkban vagy a teraszon, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik közvetlenül a Lomnický csúcsra. Szívesen készítünk Önnek illatos kávét, finom teát és egyéb hideg vagy meleg alkoholos vagy alkoholmentes italokat. Kis harapnivalók közül is választhat.

A kávézó minden nap 15:00 és 20:00 óra között tart nyitva. A vendégek biliárdozhatnak vagy különféle társasjátékokat játszhatnak, vagy pihenhetnek a nagyképernyős műholdas TV-n.